Osobne financijeFinancijsko posredovanje

Ne planirati znači planirati neuspjehBenjamin Franklin

Financijsko posredovanje

Europska javnost već preko 40 godina poznaje praksu savjetovanja za osobne financije. Uobičajeno je da stanovnik razvijene europske zemlje, osim liječnika ili odvjetnika, koristi usluge osobnog financijskog i poreznog savjetnika.

Uloga financijskog posrednika je da, prateći naše želje, navike i općenito životni stil, pomogne u kreiranju i kasnijem prilagođavanju kratkoročnih i dugoročnih financijskih ciljeva, kao i da nas upozori na prednosti i mane određenog proizvoda ili usluge, ili predloži novost sa tržišta kapitala koja bi po njegovom mišljenju podržavala brže ostvarenje zacrtanih ciljeva.

Usluga je namijenjena svima koji su namjeravali podići kredit, odabrati osiguranje, kupiti automobil ili nekretninu, školovati dijete, itd.
Na tržištu postoji niz ponuda, koje svojom brojnošću i raznolikošću prosječnom korisniku izgledaju nepregledno. Upravo je nepoznavanje i nerazlikovanje sadržaja ponuđenih proizvoda, razlog da ih ignoriramo i ne koristimo njihov potencijal.

Često smo povodljivi, pa nakon slušanja dobrih i loših iskustava poznanika, ne znamo što je za nas doista dobro. To je razlog radi kojega čak devet od deset financijskih usluga i proizvoda biramo impulzivno, a ne strateški.

Često cijeli radni vijek posvetimo stjecanju novca a vrlo malo vremena odvojimo na financijsko planiranje. Što učiniti s novcem koji smo zaradili? Kako ga oplemeniti? Kako najbolje uštedjeti za mirovinu?

Postoji li bolja opcija zdravstvenog osiguranja? Kako zaštititi svoju obitelj ili imovinu? Što ako sutra više ne mogu raditi? Ukoliko vas zanimaju odgovori na navedena pitanja, dobrodošli u Progreso grupu! Javite nam se i planirajmo zajedno!

Usmjerite svoje financije

Ugovorite svoj termin za financijsko posredovanje


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Ljudi često odgađaju suočavanje s financijama, ali kad se jednom odluče, uglavnom kažu da im je to jedna od najboljih financijskih odluka u životu; “Pao mi je kamen sa srca.” Naravno, osjećaju se sigurnije.Zoran Balija, posrednik u planiranju osobnih financija...ili ako ipak trebate kredit

Kreditni upitnik je najbrži način da nas upoznate sa svojim financijskim željama i situacijom. Rješenje će vas već čekati na sastanku u Progresu!

Idemo na kreditni upitnik!

Traje do 10 min | Vaši podaci su 100% sigurni | Zovemo vas u roku od 24 sata...ili ako ipak trebate kredit


Kreditni upitnik je najbrži način da nas upoznate sa svojim financijskim željama i situacijom. Rješenje će vas već čekati na sastanku u Progresu!

Idemo na kreditni upitnik!
  • Traje do 10 min.
  • Vaši podaci su 100% zaštićeni
  • Zovemo vas u roku od 24 sata