Kreditno posredovanje

Ne gubite vrijeme obilazeći banke

Progreso banke dovodi vama!

Jeste li znali?
Progreso grupa je prvi ovlašteni kreditni posrednik u Hrvatskoj.

Kreditno posredovanje u EU

Model kreditnog posredovanja u svijetu je poznat već godinama, pa se tako u Njemačkoj preko 60% kredita građanstvu plasira preko specijaliziranih agencija-službenih vanjskih kanala prodaje banaka. U isto vrijeme, u Velikoj Britaniji taj trend dostiže gotovo 80%, a u Italiji je jako razvijeno franšizno poslovanje banaka.

Razlog za takav trend financijskih tržišta prvom redu je želja samih banaka da klijentima ponude profesionalniju i osobniju uslugu uz veliku uštedu vremena.

Kreditno posredovanje u Hrvatskoj

Progreso je prva agencija u Hrvatskoj koja pozitivne trendove s razvijenih tržišta i višegodišnje iskustvo rada s hrvatskim bankama prenosi u obliku nove prakse na našem tržištu.

Snaga agencijskog posredovanja očituje se u tzv. čistim ili destiliranim informacijama koje, oslobođene od raznih marketinških trikova, omogućuju donošenje brzog i točnog zaključka o mogućoj realizaciji kredita u nekoj od naših partnerskih banaka.

Uđite u sve banke istovremeno

Gubite vrijeme i novac pokušavajući odgonetnuti koji kredit je uistinu idealan baš za vas.

Jeste li znali?
Progreso ima dugogodišnje iskustvo na koje se možete osloniti, te zahvaljujući stručnom odabiru uštedjeti do 40.000,00 kn na nenamjenskim ili do 100.000,00 kn na stambenim kreditima.

Sve na jednom mjestu

Naš koncept "sve na jednom mjestu" najvrjednija je usluga koju nudimo našim klijentima. Informacije o svim kreditnim linijama, osiguranju i štednji na jednom mjestu, pomoć kod dobivanja i popunjavanja svih potrebnih obrazaca i detaljna komunikacija s klijentom sve do isplate u banci na trostrano zadovoljstvo (klijent-banka-Progreso), garancija su za dugoročno partnerstvo u planiranju financijskih aktivnosti.

Kreditno posrednovanje

Kod koje banke možete dobiti bolje uvjete? U kojim bankama uopće možete podići kredit? Mi znamo odgovore na takva pitanja.

Vaša matična banka Vam je ponudila kredit, no želite provjeriti možete li proći povoljnije? Ne želite gubiti vrijeme obilazeći banke? Informacije na Internetu vam se čine kontradiktorne?

Možemo Vam brzo dati pouzdane odgovore na Vaša pitanja. Iskoristite obrazac za upit ili nas jednostavno nazovite.

Put do točnih odgovora nikada nije bio kraći i jednostavniji.


PODIZANJE KREDITA...

...je važna životna odluka. U 5, 10 ili čak 30 godina trajanja nakupi se velika količina novca kojeg možete potrošiti pametnije od plaćanja troškova i kamata loše odabranog kredita.

Idemo na kreditni upitnik!
 • Traje do 10 min.
 • Vaši podaci su 100% zaštićeni
 • Zovemo vas u roku od 24 sata
 • Kreditno posredovanje
 • Vera Maroshi

  Koautorica udžbenika Bankarstvo i osiguranje, Direktorica odjela kreditnog posredovanja
  u Progreso grupi

Ovdje ste da bi pronašli najbolji kredit za sebe. Mi smo ovdje da bi ga pronašli za vas. Jeste li za to da počnemo?
Što imamo čekati, počnimo!


Idemo na kreditni upitnik!
 • Traje do 10 min.
 • Vaši podaci su 100% zaštićeni
 • Zovemo vas u roku od 24 sata