Podružnica Split

Obavijest

Radi zaštite vašeg zdravlja i zdravlja naših savjetnika, poslovanje s klijentima u uredima Progreso grupe je ograničeno. Dolazak u ured moguć je samo uz prethodnu najavu i dogovor.

Poslovanje telefonom i mailom moguće je tokom cijelog redovnog radnog vremena. Za opća pitanja možete nas kontaktirati telefonom, mailom ili putem kontakt obrasca. Za pitanja vezana uz kredite, možete koristiti kreditni obrazac.

Kontakt obrazac

Za opća pitanja možete nas kontaktirati telefonom, osobno, faksom, mailom ili putem ovog obrasca. Za pitanja vezana uz kredite, možete koristiti kreditni obrazac.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

O Progresu govore

Zahvalna sam na dobroj i kvalitetnoj suradnji sa Progreso grupom. Dobila sam kredit u roku od nekoliko dana. Zapanjena sam tolikom učinkovitošću i brzinom dobivanja kredita. Posebna zahvala gospođi Ivani Levanić (podružnica Varaždin) na profesionalnosti, zalaganju i prije svega ljubaznosti. Više
Ivana Sokser,
Direktorica, Marijan bus d.o.o.
Dolaskom u Progreso, preko preporuke od prijatelja, sam napokon naišao na nekoga tko mi je objasnio prednosti i mane pojedinih financijskih proizvoda. Više
Boris Harfman,
Plesač/pjevač, Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO