Kredit za umirovljenike koji su preuzeli obvezu jamstva

Iz ponude izdvajamo / Zoran Šuster / 08/05/2014 / 0 komentar

Iz ponude izdvajamoVelik broj klijenata je u određenoj životnoj dobi na sebe preuzeo ulogu jamca. Većina je umirovljenika tu obvezu preuzela kada su još bili u radnom odnosu, a njihova primanja dostatna za zadovoljenje životnih potreba. Kada su postali korisnicima mirovina, njihova primanja znatno su se smanjila.

Klijenti koji su na sebe preuzeli obvezu jamstva znatno su umanjili vlastitu kreditnu sposobnost.

Ova klasična linija umirovljeničkog gotovinskog kredita specifična je upravo po tome što uredna jamstva ne umanjuju kreditnu sposobnost potencijalnog korisnika umirovljeničkog kredita.

Na konačni rok dospijeća kredita klijent ne smije biti stariji od 75. godina. Niža naknada za administrativne troškove obrade kredita i osnovni instrumenti osiguranja kredita čine ovu kreditnu liniju povoljnom. Prednost kreditne linije je ugovaranje fiksne kamatne stope.

Maksimalni iznos kredita 2.000,00 €  moguće je ugovoriti na rok otplate do 3 godine.

Mjesečni anuitet iznosi 63,20 € a izračunava se uz nominalnu kamatnu stopu od 8,90 %.

Efektivna kamatna stopa iznosi 10,35 %.

Naknada za administrativnu obradu kredita iznosi 1,0 % od glavnice kredita.

Uz kredit se ugovaraju samo primarni instrumenti osiguranja (Izjava o suglasnosti zapljene primanja, Zadužnica i Mjenica).

Ne preplaćujte svoje kredite!

Skuplji televizor ima bolju sliku. Skuplji kredit ima veću ratu i ništa više. S Progresom štedite prije svega novac i vrijeme. Ispunite Progreso upitnik za kredit.

Idemo na upitnik

Autor: Progreso grupa

Komentari

Imate pitanje ili komentar? Tu smo!