Kredit na ostatak primanja za zaposlene i umirovljenike

Iz ponude izdvajamo / Progreso grupa / 20/06/2014 / 71 komentar

Iz ponude izdvajamoKreditna linija za klijente koji su minimalno šest mjeseci u stalnom radnom odnosu. Kredit mogu realizirati zaposlenici malih i velikih poduzeća, te obrta. Umirovljenici starosne dobi do 85 godina, također mogu postati korisnici kredita.

Kredit je moguće realizirati na trajni nalog i bez prijenosa redovitih mjesečnih primanja u drugu banku. Postoje dvije prednosti ove kreditne linije na ostatak primanja.

Kreditnu sposobnost ne ograničava vaša ukupna zaduženost. Znači, ako su vam mjesečna primanja dovoljno visoka, možete realizirati veći broj kredita na ostatak primanja.

Važno je da ste u kreditnom izvješću uredni te da redovito izvršavate vlastite kreditne obveze.  Ako ste uredni platiša već postojećih obveza, vašu kreditnu sposobnost neće diktirati bankovni ili zakonom propisan životni minimum.

Svjesni smo  činjenice da je velik broj ljudi prijavljen na minimalac iako su im stvarna primanja veća. Povoljna kamatna stopa i minimalna naknada za administrativne troškove obrade kredita čine ovu kreditnu liniju iznimno primamljivom.

Kredit na ostatak primanja je moguće ugovoriti na rok otplate do sedam godina. Maksimalni iznos kredita je 10.000,00 €.

Primjer:
Iznos kredita : 5.000,00 €
Rok otplate : 5 godina
Naknada za obradu kredita : 25 €
Nominalna kamatna stopa : 7,45 %
Efektivna kamatna stopa : 8,03 %
Osiguranje kredita : 180 €
Mjesečni anuitet :  754,50 HRK ili 98,9 €

 

 

 

 

Kredit je moguće realizirati u svim podružnicama Progreso grupe.

Ne preplaćujte svoje kredite!

Skuplji televizor ima bolju sliku. Skuplji kredit ima veću ratu i ništa više. S Progresom štedite prije svega novac i vrijeme. Ispunite Progreso upitnik za kredit.

Idemo na upitnik

Komentari

  1. Imam mirovinu 3700,00 kn, rođen 30.0701938 god. (imam 81 god.)
    Trebam 10.000,00 kn.
    Rok isplate 24 mjes.
    Koliko ukupno rata za svaki mjeseć.
    Molim potrebne dokumente

    S postovanjem

    1. Poštovani,

      prema navedenim podacima, imali biste mogućnosti realizirati željeni iznos kredita.
      Za točne izračune i provjere, nedostaju nam podaci o Vašim trenutnim kreditnim obvezama.

      Pozivam Vas da popunite naš kreditni obrazac i ostavite nam potrebne podatke za provjeru.

      Lijep pozdrav

  2. Poštovani, imam priamanja 4000kn i jedan kredit s razom od 1400kn,dali je moguć nekakav kredit na ostatak primanja.. Primjer nekih 10 000kn na 24mj?! Ili nešto slično?!

    1. Poštovani,

      prema navedenim podacima, imali biste matematičke kreditne sposobnosti za realizaciju kredita na ostatak primanja.
      Kako bi mogli provjeriti Vaše kreditne mogućnosti, potrebni su nam Vaši dodatni podaci. Pozivam Vas da popunite naš kreditni upitnik i ostavite nam potrebne podatke.

      Lijep pozdrav

  3. Pozdrav.
    Imam placu 4000kuna,te sam zaposlen na neodredeno.

    Imam stambeni kredit sa mjesecnom ratom 1100kuna,te dvije pbz pozajmice sa ukupnom ratom od 1100kuna.

    Dali se moze realizirati kakav kredit na ostatak primanja,te na koliki vremenski rok otplate?

    Hvala

  4. Pozdrav.zanima me dali zatvarate blokadu fine i dali u prosjek place ulazi prijevoz i prekovremeni sati ili samo placa za fond sati mada i prekovremeni sati prikazani na platnoj listi

    1. Poštovani,

      postoje kreditne linije kojima je moguće podmiriti blokade na FINI. Prosjek plaće utvrđuje se najčešće samo temeljem neto plaće, no ovo zapravo ovisi o Vašem bonitet, vrsti i iznosu blokade.

      Kako bi mogli provjeriti Vaše kreditne mogućnosti, potrebni su nam Vaši dodatni podaci. Pozivam Vas da popunite naš kreditni upitnik i ostavite nam potrebne podatke ili da nam ostavite Vaš kontakt telefon.

      Lijep pozdrav

  5. Poštovanje radim na neodređeno i plaća 6750kn,imam jedan kredit rata 2200 i drugi 1900kn.Zanima me da li se može išta dobiti još na ostatak primanja?Hvala

    1. Poštovani,

      matematički biste imali mogućnosti za realizaciju novog kredita na ostatak primanja. No, zbog zaduženja kojih imate, uvjet je da ste uredni u otplatama svojih mjesečnih obveza, da nemate nikakvih kašnjenja niti blokada.

      Ako su ranije bila evidentirana kašnjenja u otplati, možemo provjeriti imate li mogućnosti za refinciranje nekog od navedenih kredita.

      Pozivam Vas da popunite naš kreditni upitnik i ostavite nam podatke za provjeru Vaših mogućnosti.

      Srdačan pozdrav

  6. Postovani, situacija je sljedeca: Zaposlen na odredeno (vec 9 mjeseci, uskoro mi produzuju ugovor na godinu dana) u vecoj privatnoj firmi (preko 300 zaposlenih, placa uvijek uredna i na vrijeme). Trenutna placa mi je 3500 + 170kn putni trosak, a svakim produzenjem ugovora placu mi povecavaju za 200-300. Nemam nikakvih dugova po kreditima ili minusima, ali koristim zasticeni racun jer imam ovrhu od 14.500 i htio bih to rjesiti kreditom. Kakve su mi mogucnosti? Imam 23 godine.

    1. Poštovani,

      budući da radite na određeno radno vrijeme i imate dugovanja temeljem ovrha, nažalost, trenutno nemate uvjeta za kredit. Zatvaranje FINE moguće je samo ako imate kreditnog sposobnog sudužnika ili ugovor na neodređeno radno vrijeme.

      Srdačan pozdrav

  7. Postovanje.. Tata je u mirovini ima 61 god i mirovinu 1000 kn sada a bila mu je 1700 kn jer je digao kredit od 10000 tisuca kn I odbijaju mu 700 kuna od kredita rok mu je na 5 godina I sada ga zanima da li bi mogao dici jos jedan kredit do 20000 tisuca kn Ali da mu ne odbijaju puno od mirovine

    1. Poštovana,

      prema navedenim podacima, Vaš otac najvjerojatnije ne bi mogao podići još jedan kredit, bez zatvaranja postojećeg kredita. Moguće da za to nema dovoljno kreditne sposobnosti. No, mogao bi zatvoriti postojeći kredit novim kreditom, gdje bi mu ostalo dodatnih 20.000 kn. Svakako bi bilo dobro da napravimo detaljne provjere kreditne spobnosti Vašeg oca.

      Slobodno nam ostavite njegove podatke putem našeg kreditnog upitnika pa ćemo Vam se javiti.

      Lijep pozdrav

  8. Trebalo bi mi za majku kredit cca.3000 eur,na bilo koji rok cca 2-3 god.Mirovina je joj je dijelom hr,a drugi dio je inozemni,nema nikakvih drugih zaduzenja ni kredita niti koristi minus po karticama,problem je na par mjesta gdje sam pitao kaj ima 78 godina,vidim da kod Vas moze do 85.

    1. Poštovani g. Čorak,

      postoje kreditne linije do 85 godine života. U slučaju da Vaša majka nije starija od 83 godine, imala bi mogućnosti za realizaciju kredita. Iznos kredita ovisi o njezinim primanjima.

      Lijep pozdrav

  9. Poštovanje mama je umirovljenica 74g digla bi kredit 40.000 kn na 5g dali ga moze dobiti s obzirom da je pokusala u hpb u i adico banci odbili su je zbog hroka vidi se neko sitno dugovanje od 20 kn iako je sve otplatila i kredit koji je imala u hpbu i revolving karticu ima jos samo minus 7.900 koji nije prekoracila i karticu na rate 3.000 kn koju je iskoristila ima li ikakve sanse za kredit

    1. Poštovana,

      navedeni podaci nam nisu dostatni za procjenu kreditne sposobnosti.
      Maksimalni rok otplate koji bismo kod Vaše majke mogli raditi bio bi 4 godine. No, da bismo znali je li to uistinu i moguće, potrebni su nam podaci za provjeru kreditne sposobnosti.
      Vaša nas je majka slobodna kontaktirati na bilo koji od kontakt brojeva navedenih na web stranici, a možete dogovoriti i termin u uredu.

      Srdačan pozdrav!

  10. Poštovanje imam mirovinu od 970kun dali mogu dobiti kakav kreddit mirovina je čista

    1. Poštovani,

      nažalost minimalna mirovina koju prihvaćamo iznosi 1.000 kuna. Iako je riječ o svega 30 kuna, nažalost riječ je o odstupanju koje nismo u mogućnosti odraditi.
      Za realizaciju kredita potreban je kreditno sposoban sudužnik.

      Srdačan pozdrav!

  11. Poštovana,

    Zaposlena sam u firmi gdje vec 11 mjeseci dobivam placu, ali nemam ugovor na neodredeno. Placa mi je 2900-3000 kn sa prijevozom. Imam otvoren minus od 2700 kn, i nikakve druge kredite niti zaduzenja. Moj decko ima placu 2600-3800 kn, ovisno koliko radi, zaposlen je vec godinu i 11 mj, ima ugovor na neodredeno i minus od 1000 kn. Posto se odlucujemo na kupovinu stana, zanima nas kakve su mi mogucnosti stambenog kredita? I da li je moguce da svaki dignemo svoj stambeni kredit koji bi zajedno ulozili u kupovinu istog stana? I jednom i drugom je ovo prva nekretnina, on ima 25, a ja 28.

    1. Poštovana,

      status zaposlenja, trajanje radnog staža i visina primanja samo su neke od odrednica kreditne sposobnosti. Dakle, temeljem navedenih podataka mi nismo u mogućnosti odrediti Vašu kreditnu sposobnost.

      Vjerojatno bi se radilo o jednom stambenom kreditu, u kojem biste Vi bili dužnik a Vaš dečko sudužnik.

      Za konkretnije informacije ispunite kreditni upitnik na našim web stranicama ili nam proslijedite kontakt broj telefona.

      Srdačan pozdrav!

  12. Poštovani,
    Zanima me kredit na ostatak primanja, imam jedan jedini kredit sa mjesečnom ratom oko 1.900,00 kn (imam još karticu VISA na 5.000,00 kn, dozvoljeni minus 3.000,00 kn), plaća mi je 4.150,00 kn, radim u javnoj ustanovi na neodređeno. Živim u Slavoniji. Dali bi mogao dobiti nešta na ostatak primanja, i čisto informativno otprilike koliko i na koji vremenski rok?
    Zahvaljujem

    1. Poštovani,

      svakako je potrebno napraviti detaljnije provjere, koje uključuju uvid u urednost izvršavanja postojećih kreditnih obveza, duljinu radnog staža i sl. No, s obzirom na navedeno procjena je da smo u mogućnosti realizirati kredit na iznos od cca 50.000,00 kuna, na rok otplate od 7 godina te s mjesečnim anuitetom oko 800,00 kuna.

      Kontaktirajte kreditnu savjetnicu Sandru Kovačević u Osijeku, na broj mobitela +385-91-2220-595, kolegica će uzeti Vaše podatke, napraviti provjere i pobliže Vas upoznati s mogućnostima realizacije kredita.

      Srdačan pozdrav!

    2. Toni
      Poštovani!
      Zaposlen sam u Gradskoj upravi, imam plaću 6000 kn, imam dva kredita, jedan od 2400 kn i jedan od 1300k, znači ostaje mi 2300 kn, sve uredno otplačujem, nemam minusa, dali mogu dignuti kredit od 40000 kn na ostatak primanja .

      1. Poštovani,

        matematički dio kreditne sposobnosti zadovoljavate, no trebamo napraviti i ostale provjere.

        Proslijedite nam kontakt broj telefona ili detaljno ispunite naš kreditni upitnik. Dobit ćemo pristup svim informacijama koje nam trebaju te napraviti konkretnu procjenu Vaše kreditne sposobnosti.

        Lijepi pozdrav!

  13. Poštovani,
    ja i supruga dižemo stambeni kredit, na 20 godina, 82000 eura. Banka je zamjensku nekretninu procjenila na 68 000 eura.. Zanima me da li je moguće ugovoriti neki dodatni instrument osiguranja u banci kao sto je stednja da se pokrije razlika od 14 000 eura… i kako funkcionira to? Znaci pretpostavljam da ce rata kredita biti veća za određeni iznos stednje mjesecno, ili postoje neke druge dodatne opcije..
    hvala, pozdrav

    1. Poštovani,

      da bismo Vam mogli odgovoriti na pitanje trebali bi znati u kojoj ste banci započeli realizaciju kredita.

      Naime, najveći će vas broj banaka tražiti da u cijelosti podmirite navedni iznos da biste uopće mogli nastaviti realizaciju kredita. Najjednostavnije je da dodate založnu nekretninu, dakle ako imate kuću od roditelja i sl. Naime obje nekretnine mogu služiti kao instrument osiguranja kredita.

      Također možete podići kredit za učešće, odnosno tih 14.000,00 eura.

      S poštovanjem!

  14. Poštovani,
    imam 24 godine, prijavljen sam kod istog poslodavca na odredeno 14 mjeseci bez prestanka.Primanja na racun su mi 2500 kn. Nemam nikakvih kredita ni zaduzenja. Da li je moguce dobiti kredit i u kojem maksimalnom iznosu?

    1. Poštovani,

      s obzirom na visinu Vaših primanja, realizacija kredita će biti iznimno teška. Prije svega važna su nam 2 podatka: točan naziv poslodavca, te da li Vam poslodavac dodatno isplaćuje prijevoz ili neki drugi dodatak? Nažalost zbog visine Vaših primanja, kreditnu sposobnost vam gotovo u cijelosti određuje solventnost poslodavca. Kreditna sposobnost, matematički, iznosi oko 60.000,00 kuna, mjesečni anuitet oko 800,00 kuna.

      S poštovanjem!

  15. Mama je umirovljenica, 60 god, nema nikakvog kredita, mirovina oko 2000kn, u Sperbank ima orocenu stednju cca 150000kn, nema nikakvih dodatnih obaveza temeljem kartica, nema dozvoljenog minusa, nema obaveza na ime jamstva ili sudužništva, uredna u HROK-u.
    Moze li ona podigniti kredit i do kojeg iznosa max?
    Hvala Vam!

    1. Poštovana,

      s obzirom na podatke koje ste naveli, Vaša majka ima kreditnu sposobnost za realizaciju kredita u iznosu od 7.600 eur.
      Za detaljnije informacije javit ćemo Vam se putem maila.

      Srdačan pozdrav,

      Yetunde Kristina

  16. Poštivanje imam primanja 3200 kuna stalni sam zaposlenik već 10 godina imam kredit 10000€ na 10 godina već sam skoro godinu otplatila da li postoji mogućnost dizanja novog kredita na više godina a da ovaj s tim zatvorima.hvala

    1. Poštovana,

      krediti koji se ugovaraju na dulji rok otplate tipično imaju veće troškove, pa i nećete dobiti veći iznos.

      No ako otplaćujete samo taj kredit, moguće je ugovoriti još jedan kredit, manjeg iznosa i anuiteta uz taj postojeći.

      S poštavanjem,

      Vera

  17. Postovanje

    Imam placu od cca 2500kn..ratu kredita od 123 eura…minus po tekucem od 5000kn…zanima me da li mogu dobit kredit od 7000kn na 2 godine..radim u ostoj firmi 13 god

  18. Imam 22 god.. Nemam nikakav kredit niti minus.. Radim u velikoj privatnoj tvornici na ugovore.. Placa mi je oko 3000 kn.. Dali bi mogla dobiti kredit 20000 eura? I dali je moguce na 10 godina

    1. Poštovana,

      s obzirom na podatke koje ste naveli procjenjujem da je realizacija kredita moguća kad navršite 23 godine. Ako želite točnu procjenu, potrebni su nam detaljniji podaci, pa bih Vas zamolila kontakt broj telefona. Nazvat će Vas kreditni savjetnik i dobit ćete vrlo brzo odgovore na sva pitanaj.

      Ugovaranje kredita u iznosu od 2.000,00 eura na 10 godina, u nekim je bankama moguće.

      S poštovanjem,

      Vera

  19. Postovani imam mirovinu 3600 kn vojnu imam kredit 1150 kn rata zanima me koliko bih mogao dobiti kredita i na koliko vremenski!??

    1. Poštovani,

      navedeni podaci nažalost nisu dostatni da bih mogla točno, i sa sigurnošću odgovoriti na Vaše pitanje.
      Međutim, svakako ću pokušati.

      Pod pretpostavkom da niste stariji od 67 godina, pod pretpostavkom da je navedeni kredit jedini koji otplaćujete te nemate nikakvih dodatnih obaveza temeljem kartica, dozvoljenog minusa, obaveza na ime jamstva ili sudužništva, te ste povijesno uredni u HROK-u, mogli biste realizirati kredit u iznosu od 5.000,00 eura na 5 godina,uz mjesečnu obvezu oko 600,00 kuna.

      S poštovanjem,

      Vera

  20. postovani.imam ratu kredita cc1800kn,placa mi je cc4000 kn pa me zanima dali bih mogao dignuti kredit na ostatak primanj i u kolikom iznosu.u zaostatku sam s dvije rate pa me zanima dali bi to bio problem.hvala

    1. Poštovani,

      prije svega bih naglasila da mogućnost podizanja kredita, odnosno kreditna sposobnost, ne ovisi samo o matematici.

      Dakle, s matematičke ste strane kreditno sposobni za realizaciju kredita u iznbosu od cca 60.000,00 kuna. Međutim tu svakako trebamo uvrstiti i Vaš status zaposlenja, radni staž, solventnost poduzeća u kojem ste zaposleni, odobreni limit po tekućem računu i sl.

      S obzirom na to da kasnite s plaćanjem 2 rata, vrlo brzo bi Vam mogla sjesti ovrha. Svakako trebate taj dospjeli dug sami podmiriti, da bismo mogli u realizaciju novog kredita. Kašnjenje dvije rate je ostavilo u Vašem kreditnom izvješću traga. Trebali bismo znati koja ste točno ocijena u HROK-u, ali mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema kod realizacije novog kredita ako to istog trena sami podmirite, te ako ste povijesno bili uredni u izvršavanju kreditnih obveza.

      S poštovanjem,

      Vera

    2. Zanima me sljedece , u velikim sam problemima, imam velika zaduzenja , pa bi me zanimalo da li bi postojalo ikakvo rijesenje , naime placu primam u Rba , prosjek zadnje tri place 8100, imam stambeni kredit duga jos 49000 eura, otplacen vec 8 god. rata 2800, , gotovinski dug 95000 , otplacen pet god, rata 1800, addiko blic kredit, duga jos 23000, rata 840, sindikalni kredit rata 1500 kn , i minus po tekucem 18000, da li postoji ikakva mogucnost refinanciranja kredita , diners karticu dug nekih 15000 kn, i problem je sto sam podizsla internet brze pozajmice i sad sam se nasla u rasulu ?! Da li iksko mozete pomoci ?@ hvala

  21. Postovana…tata ima 62god.mirovinu od 2200kn.ima jedan kredit.rata je 1100kn.uredno otplacuje preko uplatnice! dal moze dobit kakav kredit od 12 000kn?

    Lijep pozdrav.

    1. Poštovana,

      da bismo mogli precizno odgovoriti na Vaše pitanje, potrebni su nam još neki podaci.

      Svakako nam je potrebno preostala glavnica po kreditu koji Vaš otac uredno otplaćuje te naziv institucije u kojoj je kredit realiziran. Potrebni su nam podaci da li Vaš otac koristi kreditne i debitne kartice te koliko iznosi dugovanje, a koliko je limit po istima.
      Ako je navedeni kredit jedino dugovanje i uredno se otplaćuje, realizacija kredita je moguća.

      Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

      Srdačan pozdrav,

      Vera

  22. Postovani,imam 24 godine i kredit od 1500 kn,zaposlena sam vec 5 godina na neodredeno,i zeljela bih podignuti kredit od 5000 eura.primanja su mi 3800 kn,a u ljetnim mjesecima 4200 kn,cca 4 mjeseca.u minusu sam 15000 kn,ali dozvoljenom,i to bih zeljela zatvorit,imam visoke racune na kreditnoj kartici,ali ih svaki mjesec uredno otplacujem,kao i kredit

    1. Poštovana,

      ako postojeći kredit ne želite zatvarati moguća je realizacija novog kredita u iznosu od 5.000,00 eura na 5 godina. Mjesečna obustava bi iznosila oko 770,00 kuna. Doduše realizacija ovisi i o Vašem bonitetu te bonitetu poduzeća u kojem ste zaposleni.
      Ako kreditnu karticu koristite kao charge ili revolving, onda nam navedeno dugovanje ne smeta. Međutim ako imate potrošačke ili gotovinske kredite, tada ih treba zatvoriti. Pitanje je da li minus i kartice možemo objediniti jednim kreditom. Svakako provjerite dugovanja po karticama.

      Realizacija kredita na dulje razdoblje je moguća u slučaju da Vam prosjek primanja iznosi 4.200,00 kuna, ili da zatvarate postojeći kredit.

      Ispunite kreditni upitnik ili ostavite kontakt broj (nećemo objaviti na blogu) pa ćemo Vam ustupiti konkretan izračun.

      Srdačan pozdrav,

      Vera

  23. Poštovani, mama mu ima 76 godina i mirovinu od 3600 kn, da li može podignuti kredit od 8000 eura, iz Zadra smo, tim bi zatvorila revolving od 11 000 kn i eventualno minus od 7000 u Splitskoj banci a ostatak bi joj trebao, zanima me na koliko godina i koliko bi bila rata, hvala

    1. Poštovana,

      godine nam predstavljaju problem. Naime u većem broju banaka dospjeće posljednje rate kredita je u 70., eventualno 75.godini života. Mogli bismo raditi 2 kredita, na iznose od 2.000,00 eura i 3.000,00. Dakle ukupno 5.000,00 eura.
      Riječ je o kreditma na kratki rok otplate. Dakle kredit od 3.000,00 eura je na 2 godine, anuitet oko 1.050,00 kuna. Za kredit od 2.000,00 eura je anuitet na 4 godine oko 400,00 kuna. Naravno za oba kredita majka mora biti povijesno uredan klijent.

      Ako ste zainteresirani za kredit, možete ispuniti naš kreditni upitnik ili proslijediti nam kontakt broj telefona.

      Srdačan pozdrav,

      Vera

  24. postvanje imam ovrhu od t-coma nekih 9500 kn dal dajete kredit da zatvorim ovrhu iako imam u erste banci nepodmireno reanificiranje minusa od 1300 kn i stavili su me kao neurednog paltisu… s tim kreditom bi zatvorio sva dugovanja…. a kredit mi je potreban cca 70000 kn

    1. Poštovani,

      ovrha sama po sebi ne predstavlja problem. Znatno veću komplikaciju predstavlja neurednost po kreditu, tim gore što je riječ o kreditu za refinanciranje. Kada je u HROK-u vidljiv kredit za refinanciranje on predstavlja za druge banke alarm, o potencijalno lošoj naplati. A kad je takav kredit još neuredan, realizacija kredita je znatno teža.
      S obzirom na to da je riječ o malom iznosu kredita, ako su sve ostale stavke (urednost otplate drugih kredita, poduzeće u kojem radite, status zaposlenja i sl.) zadovoljavajuće, bili bismo voljni realizirati Vaš kredit.

      Ispunite upitnik na našoj web stranici, ili nam proslijedite kontakt broj telefona.

      Srdačan pozdrav,

      Vera

  25. bok.ima kredit ratu oko 900kn.neto primanja su oko 3000kn.naravno minus kredit 2100 cca.sad me zanima da li je moguce ici na razliku kredita i do kojeg iznosa maksimalno.hvala

    1. Poštovana,

      što se tiče matematičkog dijela izračuna, kreditno ste sposobni za kredit od cca 5.600,00 € na rok otplate do 7 godina.
      Međutim, kreditnu sposobnost ne čini samo matematika, bitan je status zaposlenja, urednost HROKa, solventnost poduzeća u kojem ste zaposleni i sl.

      Srdačan pozdrav,

      Vera

  26. Dobar dan! Imam kredit koji uredno otplaćujem u iznosu mjesečne rate 932,00. Plaća mi iznosi kad mi se odbije taj kredit 2600,00. Trebao bi mi iznos od oko 40000,00 kn. Dali imam šanse za dobiti taj kredit?

    1. Poštovana,

      s obzirom na činjenice koje ste naveli kreditno ste sposobni za realizaciju traženog kredita. Napominjem da smo temeljem dobivenih informacija napravili matematički dio procijene kreditne sposobnosti.

      Sad nam je još potreban uvid u urednost izvršavanja postojećih obveza, solventnost poduzeća, status zaposlenja i sl.
      Slobodno ispunite upitnik na našoj web stranici ili nam proslijedite kontakt broj telefona, kako bismo mogli napraviti potrebne provjere.

      Srdačan pozdrav,

      Vera

      1. Postovani zanima me kredit na ostatak place,jedan vec imam gdje mi je rata 123,73eura od place mi ostane cca 2500kn dali bi se dalo tu sta napravit hvala!

        1. Poštovana,

          gledajući striktno s matematičke strane, kreditnu sposobnost za realizaciju novog kredita imate.

          Lijepo ste to pojednostavili. Međutim, i nije sve tako jednostavno. U kreditnu sposobnost ubrajaju se i kartice, debitne i kreditne, minusti po tekućem računu, obveze temeljem jamstva ili sudužništva, a također je važno da li je Vaš postojeći kredit namjenski ili nenamjenski. Sve to utječe na matematički način izračuna i to u različitim omjerima u različitim bankama.

          Dakako, još nam je važna urednost Vašeg kreditnog izvješća, Vaš status zaposlenja, staž u poduzeću, solventnost poduzeća i sl.

          Za točnu informaciju potrebni su nam navedeni podaci i Vaše dopuštenje da se njima koristimo.

          Srdačan pozdrav,

          Vera

  27. Poštovani,suprug je umro u 10/2014 a ja kao njegova supruga, naslijedila sam njegovu tkz. obiteljsku mirovinu 1.536,00 kn od 11/2014. Postoji li mogućnost da dobijem neki manji kredit?
    Hvala

    1. Poštovana,

      možete se javiti u matičnu banku, i zatražiti kredit. Ako Vam matična banka ne odobri kredit, nažalost morat ćemo pričekati još tri mjeseca.

      Zahvaljujemo na upitu.

      Srdačan pozdrav!

  28. Ovako…imam dva postojeca kredita koja uredno otplacujem
    u tadnja 3 mj prosjekneto primanja mi je 2750kn,sada ma zanima mogucnos kredita na ostatak primanja
    i koliko bi mogao dobit???!

    1. Poštovani,

      s obzirom da već otplaćujete određene kredite, da bismo utvrdili Vašu kreditnu sposobnost trebali bismo znati koliko iznose postojeći anuiteti.

      Zahvaljujemo na upitu!
      Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

  29. Poštovana! supruga mi ima stalno zaposlenje u večoj privatnoj tvrtki i primanja od 3000 kn mj. koliki bi mogla podići kredit za završetak kuče(za koju smo predali zahtjev za legalizaciju,ali još nismo legalizirali) na duži period cca 25-30 god i gdje je povoljnije? pozdrav

    1. Poštovani gospodine Stipe,

      na kreditnu sposobnost utječu različiti faktori, kao što su trenutna i povijesna urednost u Hroku, zaduženost po karticama, kreditima, dozvoljenim prekoračenjima, jamstvima, sudužništvima i sl. Na matematički dio kreditne sposobnosti prije svega utječe visina primanja i rok otplate kredita.

      S obzirom da ne znam koje je supruga godište, napravila sam okvirni izračun na maksimalni broj godina, tj. 30 godina. Supruga je visinom primanja kreditno sposobna za cca 25.000,00 € na rok otplate 30 godina, a anuitet bi iznosio cca 1.000,00 HRK.

      Zahvaljujemo na upitu!

  30. Poštovani,
    molim Vas informaciju vezanu za dobivanje kredita za dvoje umirovljenika.
    Mama ima našu mirovinu 1500,00kn i ima 70 godina.Također prima inozemnu,tj.njemačku mirovinu u iznosu od 1300,00kn. Ima kredit u ZG banci oko 500,00kn.
    Kakve su joj šanse da dobije kredit i koliko bi to bilo?

    Suprug prima našu mirovinu od 2900,00 kn. Ima dva kredita koji iznose 2200,00kn. Ima 45 godina. Kakve su njegove šanse za dobivanje kredita?

    Da li bi se postojeći krediti mogli pozatvoriti,a ostatak im se isplatiti?

    Molim Vas hitan odgovor,jer mi “gori” pod petama.
    Hvala !

    1. poštovanje.imam 85.godina da li je moguće kod vas dobiti kredit na 2 godine otplate.trebala bih 30 000 kuna.puno pozdrava.hvala

      1. Poštovana gospođo Danica,

        zahvaljujemo na upitu vezano uz kredit na ostatak primanja. Nažalost istek svih nenamjenkih kredita mora biti do 85. godine starosti korisnika kredita. To znači da dospijeće zadnje rate kredita mora biti kada navršite 85. godinu života. Nažalost starije osobe ne mogu realizirati nenamjenski kredit, jedna od opcija bi možda bila okvirni kredit po tekućem računu ili lombardni kredit.

        Za dodatna pitanja stojim na raspolaganju.

        Srdačan pozdrav!

  31. mama je umirovljenica,ima njemačku mirovinu od 350 eura. može li dići kredit od 10000 eura. ima 76 godina.

    1. Poštovana gđo. Marina,

      zahvaljujemo na Vašem upitu.
      Prema informacijama koje ste naveli Vaša majka može realizirati kredit u nešto manjem iznosu od traženog. Za sve detaljne informacije biti ću slobodna obratiti Vam se putem mail-a.
      Srdačan pozdrav!

Imate pitanje ili komentar? Tu smo!