Kredit za djelatnike s primanjima većim od 5.200,00 kn

Iz ponude izdvajamo / Progreso grupa / 05/02/2014 / 13 komentar

Iz ponude izdvajamoMaksimalan iznos kredita mogu realizirati klijenti čija mjesečna primanja iznose 5.200,00 kn.

Kredit mogu realizirati djelatnici manjih firmi solidnog poslovanja. Sudionici u kreditu na konačni datum dospijeća kredita ne smiju biti stariji od 70 godina. Kredit mogu realizirati klijenti koji se nalaze u stalnom radnom odnosu minimalno šest mjeseci.

Nominalna kamatna stopa je fiksna za cijelo vrijeme otplate kredita. Na kreditnu sposobnost ne utječu potencijalne obveze na ime njegove uloge jamca ili sudužnika za ranije odobrene kredite kod iste ili druge banke.

Životni minimum kojim se određuje kreditna sposobnost budućeg korisnika kredita prilagođen je stvarnim životnim troškovima u različitim predjelima Hrvatske.

Iznimno veliku prednost ove kreditne linije predstavlja mogućnost zatvaranja dospjelih dugovanja.

Maksimalni iznos kredita 228.000,00 HRK moguće je ugovoriti na rok otplate do 10 godina.

Mjesečni anuitet iznosi 2.925.36 HRK a izračunava se uz nominalnu kamatnu stopu od 9,30 %.

Efektivna kamatna stopa iznosi 9,80 %. Naknada za administrativnu obradu kredita iznosi 650,00 kn.

Uz kredit se osim primarnih instrumenata osiguranja (Izjava o suglasnosti zapljene primanja i Zadužnica) ugovara i novčani depozit.

Ne preplaćujte svoje kredite!

Skuplji televizor ima bolju sliku. Skuplji kredit ima veću ratu i ništa više. S Progresom štedite prije svega novac i vrijeme. Ispunite Progreso upitnik za kredit.

Idemo na upitnik

Komentari

  1. Poštovana,
    imam primanja od 6.750, kn. Stalni radni odnos. Namjeravam dignuti stambeni kredit na 20.g čija bi rata bila 320 E. Mogu li u tom slučaju digniti i nenamjenski kredit u iznosu od 20.000 E na 10 godina. U OTP banci mi daju 15.000 E na 5 godina.

    1. Poštovani,

      zanima Vas da li nakon realizacije stambenog kredita imate mogućnosti dobiti i nenamjenski kredit od 20.000 eura?

      Ako je tako, možda bi postojala mogućnost realizacije i novog gotovinskog kredita. No, to ovisi o Vašem bonitetu koji biste dobiti u bankama.
      Bez uvida u podatke o Vašoj kreditnoj sposobnosti, ne možemo Vam dati precizniji odgovor.

      Za točnije izračune, ostavite nam svoje podatke putem našeg kreditnog upitnika. Napravit ćemo provjere te Vam se potom javiti.

      Lijep pozdrav

  2. Poštovani,
    Plaća 5700 + 600 kn prijevoz, radni odnos na neodređeno, poslodavac Konzum, imam autokredit u iznosu 1520 kn na 7 god. Ostalo još cca 48000 + nenamjenski kredit, rata oko 300 kn, ostalo cca 9000 kn. Dozvoljeni minus 10000 kn. Do sada sve uredno otplaćeno, nemam zaostalih rata (obustava na plaći i trajni nalog). Sudužnik sam po kreditu koji se uredno otplaćuje. Htio bi zatvoriti postojeća dugovanja, a pogotovo dozvoljeni minus. Dali postoji neko riješenje s obzirom na primanja i postojeće obveze?

    Unaprije hvala!

    1. Poštovani,

      prema navedenim podacima, imali biste mogućnosti za realizaciju željenog kredita.

      Kako bi mogli provjeriti Vaše kreditne mogućnosti, potrebni su nam Vaši dodatni podaci. Pozivam Vas da popunite naš kreditni upitnik i ostavite nam potrebne podatke.

      Srdačan pozdrav

  3. Dobar dan imam primanja 5500 kuna digla bih kredit od 150000 kuna koliko mi se uzima da bi bila kreditno sposobna trećina ili dvije trećine

    1. Poštovana,

      Vaša kreditna sposobnost ovisi o uvjetima svake banke. No, s obzirom da navedenu plaću, imali biste mogućnosti za realizaciju traženog kredita.
      Kako bi mogli provjeriti Vaše detaljne kreditne mogućnosti, potrebni su nam Vaši dodatni podaci. Pozivam Vas da popunite naš kreditni upitnik i ostavite nam potrebne podatke.

      Lijep pozdrav

  4. Postovani, blokirana sam od strane fine, imam zasticeni racun i prosjek place oko 5500 do 6000 kn.. jesam li kreditno sposobna unatoc blokiranom racunu?
    Lp

    1. Poštovana,

      Vi imate kreditne sposobnosti. No, ne postoji mogućnost da realizirate kredit bez podmirenja dugovanja na FINI. Navedena dugovanja moraju se podmiriti iz kredita kojeg biste realizirali.

      Lijep pozdrav

  5. Pozdrav, da li je moguce kredit realizirati ako radni odnos traje 6 mjeseci, a od cega 4 mjeseca za jednog, a 2 mjeseca za drugog poslodavca ili se mora raditi o neprekinutom radnom odnosu kod istog poslodavca? Hvala

    1. Poštovana,

      ako imate neprekinuti radni staž, točnije ako nemate prekida između zaposlenja kod navedenih poslodavaca, možda bi postojala mogućnost realizacije kredita. No, važno je da imate minimalno 3 mjeseca staža kod sadašnjeg poslodavca i da ste prijavljeni na neodređeno radno vrijeme.

      Srdačan pozdrav

  6. Postovani zanima me kredit radim u zagrebackim cestama 2 godine i imam placu preko 6000 kuna

    1. Poštovani,

      nažalost navedeni podaci nam nisu dostatni za procjenu Vaše kreditne sposobnosti. Poslat ćemo Vam na e-mail adresu popis podataka koji su nam potrebni, pa slobodno odgovorite kako bismo mogli napraviti procjenu i odgovoriti na Vaše pitanje.

      Srdačan pozdrav!

Imate pitanje ili komentar? Tu smo!