Zeleni kunski kredit

Iz ponude izdvajamo / Zoran Šuster / 07/05/2014 / 2 komentar

Iz ponude izdvajamoKreditna linija za građane koji žele poboljšati energetsku učinkovitosti stambenog objekata u svrhu uštede energije a samim time i vlastitog novca.  Poboljšanje energetske učinkovitosti nekretnine podrazumjeva ugradnju termofasade, zamjenu krovišta, sustava za klimatizaciju, sustava za filtriranje vode, ugradnju vanjske stolarije, ugradnju solarnih kolektora i sl. Kredit mogu realizirati zaposleni i umirovljenici.

Korisnicima zelenog kredita mogu postati zaposleni u radnom odnosu na neodređeno vrijeme minimalno šest mjeseci. Sudionici u kreditu na konačni datum dospijeća kredita ne mogu biti stariji od 72 godine. Riječ je o namjenskom kunskom kreditu s fiksnom kamatnom stopom od 6,0 %.

Mjesečni anuiteti ostaju nepromijenjivi za cijelo vrijeme trajanja otplate kredita. Naknada za administrativne troškove obrade kredita iznosi 0,5 % od glavnice kredita, s time da bez obzira na iznos naknada ne smije prelaziti 2.600,00 kn.

Otplatu kredita moguće je ugovoriti putem trajnog naloga. Korisnik kredita sam odabire način otplate kredita, bilo u ratama, anuitetima ili uz ostatak vrijednosti.

Traženi instrumenti osiguranja za sklapanje ugovora o kreditu su Izjava o suglasnosti zapljene primanja, Zadužnica te Založno pravo na nekretninu za iznose kredita koji prelaze 200.000,00 kn.

Maksimalni iznos kredita 300.000,00 HRK moguće je ugovoriti na rok otplate do 6 godina.

Mjesečni anuitet iznosi 4.971,87 HRK, a izračunava se uz nominalnu kamatnu stopu od 6,00 %.

Efektivna kamatna stopa iznosi 6,35 %. Naknada za administrativnu obradu kredita iznosi 0,5 % od glavnice kredita.

Uz kredit se osim primarnih instrumenata osiguranja (Izjava o suglasnosti zapljene primanja i Zadužnica) ugovara i zasnivanje založnog prava na nekretnini za iznose kredita veće od 200.000,00 HRK.

Ne preplaćujte svoje kredite!

Skuplji televizor ima bolju sliku. Skuplji kredit ima veću ratu i ništa više. S Progresom štedite prije svega novac i vrijeme. Ispunite Progreso upitnik za kredit.

Idemo na upitnik
Autor: Progreso grupa
 

Komentari

  1. Zelio bih ktedot od 350.000kn da zatvorim ostala dva kredita

    1. Poštovani,

      prema navedenoj namjeni kredita, moram Vas informirati kako je maksimalan iznos kredita bez hipoteke 300.000 kn. Stoga, prema iznosu koji spominjete potreban je zalog na hipoteki. Svakako bi bilo dobro da detaljnije provjerimo Vaše kreditne mogućnost. Pozivam Vas da popunite naš kreditni upitnik i ostavite nam potrebne podatke.

      Srdačan pozdrav

Imate pitanje ili komentar? Tu smo!