Progreso podruznica u Splitu

Progreso dolazi u Split

U Iz medija by Yetunde Kristina Škorić, Mag. Oec.Komentirajte

Dugo očekivana podružnica Progresa u Splitu otvara se 11.06.2018. godine.

Članak prenosimo iz Slobodne Dalmacije.

Tvrdnji da su i Splićani prepoznali vrijednost specijaliziranih kreditnih posrednika za osobne financije, u prilog ide činjenica da je Progreso grupa od svojeg osnutka davne 2008. godine, uspješno posredovala već preko 1000 klijenata iz Splita i okolice – desetak klijenata mjesečno uspješno riješi neku od financijskih potreba uz pomoć Progresovaca.

Progreso upitnik za kredit

Članak detaljno obrađuje temu iz naslova. Ako ste samo u potrazi za najpovoljnijom kreditnom linijom i nemate vremena za čitanje, možete odmah ispuniti upitnik za kredit.

Idemo na upitnik!

Osim toga, svakodnevno primamo pozive iz Dalmacije uz najčešće pitanje; „kada ćete otvoriti podružnicu u Dalmaciji?“. Hvala vam na tome što ste prepoznali našu vrijednost i što ste nas svojim pohvalama ohrabrili na veliki pothvat otvaranja podružnice u Splitu! Nakon Rijeke, Varaždina, Čakovca, Osijeka i Zagreba, podružnica Split otvara svoja vrata građanima u Bihaćkoj 2, 11. lipnja. 2018. godine. Uređenje i ostale pripreme užurbano traju da bi Splićane dočekali spremni. Vjerujemo da ćemo svojim radom opravdati vaše povjerenje.

Za sve koji još ne znaju, Progreso grupa je tvrtka koja se bavi kreditnim posredovanjem i vezanim za planiranje osobnih financija i prvi je kreditni posrednik u nezavisnoj i samostalnoj Republici Hrvatskoj. Zajedno sa Splitom imamo šest podružnica i 16 djelatnica i djelatnika uglavnom visoke i više stručne spreme, zaposlenih na neodređeno vrijeme. Proteklih mjesec dana proveli smo u Splitu na razgovorima za posao i neizmjerno smo sretni. Zaposlili smo mladu i stručnu osobu punu elana i želje za radom, koju ćete jednostavno voljeti! Što da kažemo, imali smo sreće i mi u Progresu, i svi građani koji će našu uslugu koristiti u Podružnici Split!

Ne gubite vrijeme obilazeći banke, Progreso banke dovodi vama

Već dugi niz godina, u zapadnim zemljama, uobičajena je praksa da građani potragu za kreditnih rješenjima prepuštaju educiranim stručnjacima točnije kreditnim posrednicima. Kreditni posrednici ih, na jednom mjestu, informiraju o svim kreditnim mogućnostima koje se za njih nude na tržištu, vodeći računa o željama, potrebama i preferencijama svakog klijenata. Prezentiranje prednosti i mana pojedine kreditne linije vodi u smjeru odabira idealnog kreditnog rješenja.

Cilj je ne preplatiti kredit

Klijenti su oslobođeni istraživanja uvjeta na bankarskom tržištuu potrazi za najpovoljnijim rješenjem. Rješenje se nudi na jednom mjestu, uz maksimalnu uštedu vremena i novca. Progresovci svakodnevno osvježavaju svoje znanje iz svijeta bankarske kreditne ponude i općenito financija. To omogućuje svakom klijentu da bude siguran da je odabrani kredit najbolji koji trenutno može dobiti. Cilj je ne preplatiti kredit! Upravo je u opisanom procesu Progreso grupa ”pionir” na hrvatskom tržištu. Danas poslujemo s više od tridesetak financijskih institucija.
Osim kreditnog posredovanja, savjetuju klijente koju štednju je najbolje odabrati za privatnu mirovinu u odnosu na njihove ciljeve i želje, zatim savjetuju oko štednji za djecu, investicija, osiguranja, te iskorištavanja poreznih olakšica i poticaja.

Nikad više u kredit bez Progresa

Pokušaji usporedbe samo nekih izdvojenih faktora koji utječu na mogućnost realizacije i nepregledne ponude na tržištu, otežavaju građanima samostalan odabir kreditnog rješenja i vode ka pogrešnom odabiru. Iskustvo i znanje kreditnih posrednika te baza svih kreditnih linija naš je recept za kvalitetno posredovanje. Brojne financijske situacije riješene su upravo uz posredstvo Progresovaca, a klijenti koji su koristili naše usluge uvijek nam se rado vraćaju i s veseljem nas preporučuju.

Očekujemo vas u Bihaćkoj 2!

Originalni članak možete pročitati na web stranicama: www.slobodnadalmacija.hr.

Ne preplaćujte svoje kredite!

Skuplji televizor ima bolju sliku. Skuplji kredit ima veću ratu i ništa više. S Progresom štedite prije svega novac i vrijeme. Ispunite Progreso upitnik za kredit.

Idemo na upitnik

Leave a Comment