Snježana Kolonić, mag. oec.

licencirana kreditna posrednica

Snježana Kolonić

Snježana Kolonić, mag. oec. licencirana je kreditna posrednica Progreso grupe.

Rođena 24.04.1970. godine u Rijeci. Nakon završene srednje matematičko-informatičke škole, upisuje Ekonomski fakultet u Rijeci, te stječe zvanje mag. oec.

Osnovno bankarsko iskustvo stječe kao pripravnik deviznog sektora Erste banke. Nakon kraćeg rada u mjenjačkim poslovima, od 1998. do 2013. godine, Snježana radi u Veneto banci d.d. na svim poslovima za građanstvo i poduzetništvo. Uz šaltersko poslovanje također sudjeluje u direktnoj prodaji, akviziciji novih klijenata, te ocjeni boniteta i kreditne sposobnosti fizičkih i pravnih osoba.

Željna novih znanja i iskustava, od 2013. do 2015. godine zapošljava se u Koncernu Agram gdje stječe novo znanje i iskustvo u osigurateljnom poslovanju.

Sinergija bankarskog i osigurateljnog iskustva izvrsno se uklopila u poslovanje Progreso grupe, u kojoj nastavlja svoju karijeru uz konstantno educiranje u svim domenama financijskog poslovanja.


PODIZANJE KREDITA…

…je važna životna odluka. U 5, 10 ili čak 30 godina trajanja nakupi se velika količina novca kojeg možete potrošiti pametnije od plaćanja troškova i kamata loše odabranog kredita.

Idemo na kreditni upitnik!
  • Traje do 10 min.
  • Vaši podaci su 100% zaštićeni
  • Zovemo vas u roku od 24 sata

Kreditni upitnik

Ovdje ste da bi pronašli najbolji kredit za sebe. Mi smo ovdje da bi ga pronašli za vas. Jeste li za to da počnemo? Što imamo čekati, počnimo!

Idemo na kreditni upitnik!
  • Traje do 10 min.
  • Vaši podaci su 100% zaštićeni
  • Zovemo vas u roku od 24 sata