Pronašli ste klijentu idealan stan, ali...

Klijent treba kredit.

Učinite uslugu sebi i klijentima; uputite ih u Progreso grupu!
  • Omogućite kupcima najpovoljniji kredit
  • Imajte kontrolu nad procesom
  • Ostanite informirani o procesu
  • Ostvarite proviziju
Kontaktirajte nas sad!
Nikad više u kredit bez Progreso grupe!Lovro Valčić, Ph.D. Bruncin d.o.o.

 

Remax
Opereta nekretnine
Pistacio Travel & Property
Krug nekretnine
Kristal nekretnine
Iglu nekretnine
Aktual nekretnine

6 dobrih razloga zašto surađivati s Progreso grupom

Povećajte kupcu nekretnine šansu za dobivanjem kredita

Poznato je da velik broj kupaca pronađe nekretninu, nakon čega otkriju da za odabranu nekretninu nemaju kreditnu sposobnost ili radi loše kreditne povijesti uopće nisu u mogućnosti dobiti kredit. U većini slučajeva Progreso može pomoći.

Kontaktirajte nas!
1

Omogućite kupcu nekretnine velike uštede

Ako klijent ima kreditnu sposobnost, to još uvijek ne znači da će samostalno odabrati najbolju kreditnu liniju za sebe. Omogućite kupcu nekretnine velike uštede na odabiru trenutno najboljeg kredita kojeg mogu ostvariti. Uštede su značajne, a u nekim slučajevima prelaze i 10.000,00 €.

Kontaktirajte nas!
2

Pružite kompletnu uslugu i povećajte svoju konkurentnost

Trend u agencijama za kupoprodaju nekretnina je objedinjavanje srodnih usluga kao što su manje intervencije u prostor, prenamjena prostorija, uređenje interijera, energetski certifikati, prikupljanje i obrada dokumentacije, Feng shui ili Vaastu Shastra.
Jedna od usluga koja kupcu omogućuje jednostavnost procesa kupnje nekretnine je financiranje.

S obzirom na to da agencije često nemaju znanja, volje, vremena, prostor niti licencirano osoblje s iskustvom u financijama, suradnja s Progreso grupom, prvom i najvećom agencijom za kreditno posredovanje u Hrvatskoj, nameće se kao izvrstan izbor.

Kontaktirajte nas!
3

Povećajte kontrolu nad informacijama o kreditiranju vašeg klijenta-kupca nekretnine

Često se događa da nakon što agent agencije za kupoprodaju nekretnina s kupcem obiđe lokaciju, izgubi kontrolu nad komunikacijom. Kupci koji su iz bilo kojeg razloga odustali od kupnje, često lažu da ne mogu dobiti kredit da bi, na primjer, izbjegli plaćanje provizije agenciji ili iznudili povrat kapare.

Osim toga, ponekad agenti jednostavno ne znaju na čemu su vezano uz prodaju neke nekretnine, jer kupci ne žele, ne znaju ili jednostavno loše komuniciraju vezano uz pribavljanje sredstava za financiranje željene nekretnine.

Kontaktirajte nas!
4

Ostvarite proviziju

Progreso grupa isplaćuje proviziju agencijama za kupoprodaju nekretnina po već ustaljenoj affiliate shemi po principu više klijenata – veća provizija.
Veselimo se sastanku na kojem ćemo vam prezentirati provizijsku shemu.

Kontaktirajte nas!
5

Omogućite klijentima uvid u sve kreditne linije na tržištu

Upućivanjem kupaca po financiranje u Progreso grupu omogućujete im da na jednom mjestu dobiju uvid u sve kreditne linije koje trenutno postoje na tržištu i time dobiju dodatan osjećaj sigurnosti i zadovoljstva što su vaš klijent.

Na taj način klijenti postaju sigurni da nisu preplatili svoj kredit te shvaćaju da kredit koji im predloži njihov osobni bankar ne mora biti najbolji na tržištu, a najčešće i nije. Progreso grupa zna koji je najbolji kredit za svakog kupca nekretnine ponaosob.

Usluga za krajnje korisnike je besplatna, a uz pronalazak najbolje nekretnine, Progreso grupa će uskladiti instrumente osiguranja, kako kredita tako i nekretnine, na čemu agencija također ostvaruje postotak provizije.

Kontaktirajte nas!
6

Što vaša suradnja s Progresom znači za krajnjeg korisnika

Saša Petar preporuka
Bez puno informacija teško je bilo donijeti odluku i zato mi je znanje djelatnika tvrtke Progreso Grupa bilo presudno važno za donošenje odluke o najpovoljnijem kreditu.prof.dr.sc. Saša Petar, Politehnika Pula
Aco Momčilović preporuka
Suradnja s Progresom je bila jako ugodna, mislim da su vrlo profesionalni i poduzetni. Rezultat je bio dobivanje najpovoljnijeg kredita (što mi je uštedjelo i značajne novce) u vrlo kratkom vremenskom roku.Aco Momčilović, Rimac automobili
Progreso preporuka
Već nakon desetak minuta pretraživanja web-a, bilo je očito da jedino Progreso grupa ima pristup, znanje i osoblje kojem se može vjerovati.Lovro Valčić, Bruncin

Kome je usluga namijenjena?

Usluga je namijenjena svim zaposlenim građanima i umirovljenicima

Opreznima, izbirljivima i financijski stabilnima

Usluga je namijenjena svim financijski stabilnim građanima koji jednostavno ne žele platiti više nego što moraju, žele biti sigurni da su podigli trenutno najbolji kredit koji su u mogućnosti dobiti, uz sva objašnjenja, usporedbe i projekcije, te žele da netko sve obavi umjesto njih.

Građanima na rubu prezaduženosti

Usluga je iznimno vrijedna i građanima koji žele refinancirati ili reprogramirati svoje kredite na najbolji mogući način, pazeći na sve aspekte tog vrlo delikatnog procesa. Loše refinancirana zaduženja mogu dugoročno dovesti do nepopravljivog narušavanja financijske stabilnosti.

Građanima s lošijom kredinom povijesti

Ovoj iznimno ranjivoj skupini građana, podložnoj raznim manipulacijama, usluga Progresa je od presudne važnosti, pod pretpostavkom da im se još uvijek može pomoći. Obilaženje banaka ostavlja trag u kreditnom izvješću. Rješenje treba pronaći iz prvog pokušaja.

Kontaktirajte nas!

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja, i veselimo se sastanku!

O PROGRESU GOVORE