Zatvorite veliki broj malih kredita

Savjeti / Zoran Šuster / 27/03/2014 / 2 komentar

savjetiVeliki broj malih kratkoročnih kredita najskuplja su zaduženja. Zatvorite ih jednim kreditom na ostatak primanja bez okova kreditne sposobnosti. Od sada su krediti na ostatak primanja još povoljniji.

Gospodarska kriza rezultirala je masivnom nezaposlenošću i deflacijom. Financijska situacija prosječne obitelji u Hrvatskoj nikad nije bila teža, a broj financijskih stručnjaka koji savjetuju kako preživjeti krizu nikad nije bio veći.

Većina će se složiti da je zaduženost pojedinaca i obitelji danas veća nego ikad prije. Savjeti financijskih stručnjaka uvijek su isti, smanjite troškove i počnite štedjeti.

Mnogima su troškovi života veći od primanja

Uzmemo li u obzir da minimalni troškovi četveročlane obitelji iznose 6.388,00 kn a prosječna plaća 5.367,00 kn, čak i pod uvjetom da ste jedna od onih obitelji u kojoj su oba supružnika zaposlena jasno je da se mogućnost uštede za većinu nažalost čini utopijom. Možda biste ove godine trebali prekrižiti godišnji odmor?

Razmišljate da će biti vremena za odmaranje, ako ne prije, kad se umirovite. Naravno uvijek možete naći dodatan posao, no brojka od preko 380 000 nezaposlenih na burzi rada ne djeluje baš ohrabrujuće.

Plaćanja na rate, minusi na tekućem računu, kreditne kartice, krediti za auto, stan, povećanje cijena hrane, režija, školskih knjiga i otkazi jedne su od najaktualnijih tema gotovo svih dnevnih novosti, koje uglavnom predviđaju da će idući mjesec biti još teže.

Postavlja se pitanje možete li išta učiniti kako bi brzo poboljšali svoju financijsku situaciju?

Možete, plaćanje većeg broja manjih kredita, bili oni nazvani kartice ili minus na tekućem, opomene i zatezne kamate, najskuplji su izdaci koji najbrže potroše kućni budžet. „Pretakanje iz šupljeg u prazno“ treba pod hitno zaustaviti.

Refinancirajte visoke kamate jednom povoljnijom

Prvi korak trebali biste učiniti s redovitim plaćanjem mjesečnih računa. Najviše kamatne stope vrlo vjerojatno plaćate na kreditne kartice i na dopuštena prekoračenja po tekućim računima. Budući da su ti iznosi manji, a kamatne stope najviše, počnite se rješavati tih dugova.

Savjetujemo vam da kredite s visokom kamatnom stopom zatvorite povoljnijim kreditom. Odavno nenamjenski krediti nisu imali tako nisku kamatnu stopu i zanemarivu naknadu za obradu kredita.

Pokušali ste realizirati novi kredit, ali ste dobili odgovor da vam kreditnu sposobnost umanjuje anuitet već postojećeg stambenog, auto ili nenamjenskog  kredita? Vjerujete da ne zadovoljavate kriterije socijalnog minimuma od tisuću petsto ili dvije tisuće kuna? Provjerite istinitost tih navoda!

Postoje kreditne linije na ostatak primanja koliki god da taj ostatak jest. Jeste li već koristili uslugu kreditnog posrednika?

Uz pomoć kreditnog posrednika Progreso grupe realizirajte kredit na ostatak primanja, zatvorite sitna i skupa dugovanja, oslobodite dio plaće i brzo poboljšajte vlastite financije. Koristeći uslugu financijskog posrednika Progreso grupe pokušajte se lako, sigurno i prije svega trajno izbaviti iz teške financijske situacije.

Kredit na ostatak primanja »više

Autor: Progreso grupa

Komentari

  1. postivani. dal moj suprug moze dobit neku manju svotu kredita s obzirom da nije u stalnom radnom odnosu. placa mu iznosi 3017 kn od cega mu jedna trecina pod ovrhom. primanja su mu redivita.

    1. Postovana Ivana,
      zahvaljujemo na Vasem upitu. Sa ovim, dosta sturim informacijama, odgovor je da, ali morate uzeti u obzir da to ovisi o jos barem desetak parametara. Treba pogledati i alternative s obzirom na visinu ovrhe i jos dosta nepoznanica. Predlazem da ispunite kreditni upitnik na nasoj web stranici. To je najbrzi nacin da dobijemo uvid u potrebne podatke kako bismo vam bili u mogucnosti pomoci, ili mozete ispuniti kratak komentar na nasoj kontakt formi pa ostaviti broj na koji ce vas nas savjetnik kontaktirati odmah ujutro. Srdacan pozdrav!

Imate pitanje ili komentar? Tu smo!