Kreditna linija bez uvida u kreditno izvješće

Iz ponude izdvajamo / Zoran Šuster / 25/06/2014 / 5 komentar

Iz ponude izdvajamoRiječ je o kreditnoj liniji za zaposlene i umirovljenike, odnosno o manjim iznosima kredita na rok otplate i do deset godina koji mogu uvelike olakšati prevladavanje trenutačne financijske krize.

Kandidati za ovu kreditnu liniju su klijenti starosti do 75 godine života.

Krediti se plasiraju uz povoljnu nominalnu kamatnu stopu koja, ovisno o ugovorenom roku otplate kredita, iznosi od 8,55 % do 9,25 % i uz naknadu za administrativnu obradu kredita do maksimalno 192,05 kn.

Traženi instrumenti osiguranja za sklapanje ugovora o kreditu su Izjava o suglasnosti zapljene primanja i Zadužnica. Kredit je moguće ugovoriti bez ostvarivanja statusa klijenta.

Otplatu kredita moguće je ugovoriti putem trajnog naloga. Kredit mogu realizirati zaposleni u manjim tvrtkama, ali i zaposlenici u obrtu te obrtnici. U svrhu odobravanja kredita banka će provjeriti sustav razmjene informacija neurednost klijenta, ali neće raditi uvid u kreditno izvješće klijenta.

Maksimalni iznos kredita 15.000,00 HRK
Rok otplate do 10 godina
Mjesečni anuitet 192,05 HRK
Nominalna kamatna stopa od 9,25 %
Efektivna kamatna stopa 10,05 %
Naknada za administrativnu obradu kredita iznosi 195,00 kn

Uz kredit se ugovaraju primarni instrumenti osiguranja (Izjava o suglasnosti zapljene primanja i Zadužnica).

Ne preplaćujte svoje kredite!

Skuplji televizor ima bolju sliku. Skuplji kredit ima veću ratu i ništa više. S Progresom štedite prije svega novac i vrijeme. Ispunite Progreso upitnik za kredit.

Idemo na upitnik
 
 
Autor: Progreso grupa

Komentari

    1. Poštovana,

      proslijedit ćemo Vaš e-mail savjetniku, kako bi bio u mogućnosti napraviti detaljne provjere i utvrditi da li je realizacija kredita moguća.

      Zahvaljujemo na upitu.

  1. Od plaće 4200 kn. dobivam na račun 2700 kn i taj Vaš ponuđeni kredit na trajni nalog bi bilo nešto idealno za mene . Na koji naćin mi možete pomoći da dođem do njega . Spreman sam potpisati sve dokumente koje Vi zatražite .

    Željko

    1. Poštovani Željko, zahvaljujemo na Vašem upitu. Da bismo bili sigurni da Vam možemo pomoći, trebaju nam neki Vaši podaci kako bismo bili u mogućnosti napraviti potrebne provjere. Najbolji način da nam dostavite potrebne podatke je da ispunite naš kreditni obrazac. Naš kreditni savjetnik će Vam se javiti još isti dan ili najkasnije idući radni dan e-mailom ili telefonom, ovisno o vašoj želji koju nam možete upisati u prostor za napomenu. Veselimo se Vašem obrascu. U nadi da ćemo biti u mogućnosti pomoći Vam, srdačno Vas pozdravljam u ime Progreso tima. Zoran

      1. Poštovani Željko,
        zaprimili smo Vaš obrazac. Hvala na korištenju naše usluge. Očekujte odgovor prvi sljedeći radni dan, u utorak.
        Sretan Uskrs!

Imate pitanje ili komentar? Tu smo!