Isplanirajmo

idealan stambeni kredit zajedno

U miru i bez stresa, iz udobnosti svog doma ili kafića, podignite stambeni kredit koji je trenutno na tržištu najbolji za vas. Bez obzira na banku.Idemo na kreditni upitnik!
Bez obveze, traje do 10 min.

Dolje

Gubite vrijeme i novac pokušavajući odgonetnuti koji stambeni kredit je uistinu idealan baš za vas

Uđite u sve banke istovremeno!

Progreso ima dugogodišnje iskustvo na koje se možete osloniti i uštedjeti do 400.000,00 HRK na stambenom kreditu zahvaljujući stručno odabranoj kreditnoj liniji prilagođenoj upravo vama.

Na tržištu trenutno postoji kreditnih linija.

Znate li koju odabrati?

Na tržištu trenutno postoji 357 kreditnih linija

Znate li koju odabrati?

Kolike su moguće uštede na
stambenim kreditima?

Do 0.000,00 HRK

Izračunali smo da na stambenom kreditu od 300.000,00 kn na 30 godina možete uštedjeti i do 343.049,91 kn samo na kamati plaćenoj banci. Tolika je razlika u kamati između najskupljeg i najjeftinijeg stambenog kredita.
Kada tome pridodamo sve troškove i instrumente osiguranja, dolazimo do toga da vas pogrešna procjena može stajati i do 400.000,00 kn.

Progreso upitnik za kredit

Progreso interaktivni

kreditni upitnik

Kredit po vašoj mjeri iz udobnosti vašeg doma ili kafića.

 • Vaš osobni bankar s kojim možete biti 100% iskreni
 • Velika ušteda vremena – nema obilaženja banaka
 • Upitnik postavlja samo za vas relevantna pitanja
 • Krajnje jednostavan za korištenje
 • Tim stručnjaka vrši analizu na osnovi vaših unosa
 • Kontaktiramo vas u roku od 24 sata s rješenjem
Gumb dolje

Do idealnog kredita u

tri jednostavna koraka


Ispunite upitnik za kredit

Iz udobnosti svog doma, bez obveze, krajnje jednostavno i uz maksimalnu sigurnost podataka

Mi radimo analizu situacije

Nakon tisuća odrađenih kredita i uz poznavanje tržišta, pronaći ćemo najbolje rješenje za vas

Zovemo vas kad je sve spremno

Na vama je uz našu pomoć prikupiti dokumentaciju i pojaviti se u banci na isplati. Tako jednostavno.

Do idealnog kredita u

tri jednostavna koraka


Ispunite upitnik za kredit

Iz udobnosti svog doma, bez obveze, krajnje jednostavno i uz maksimalnu sigurnost podataka

Mi radimo analizu situacije

Nakon tisuća odrađenih kredita i uz poznavanje tržišta, pronaći ćemo najbolje rješenje za vas

Zovemo vas kad je sve spremno

Na vama je uz našu pomoć prikupiti dokumentaciju i pojaviti se u banci na isplati. Tako jednostavno.


PODIZANJE KREDITA…

…je važna životna odluka. U 5, 10 ili čak 30 godina trajanja nakupi se velika količina novca kojeg možete potrošiti pametnije od plaćanja troškova i kamata loše odabranog kredita.

Idemo na kreditni upitnik!
 • Traje do 10 min.
 • Vaši podaci su 100% zaštićeni
 • Zovemo vas u roku od 24 sata
 • Vera-Maroshi
 • Vera Maroshi

  Koautorica udžbenika
  Bankarstvo i osiguranje,
  Direktorica odjela
  kreditnog posredovanja
  u Progreso grupi

Ovdje ste da bi pronašli najbolji kredit za sebe. Mi smo ovdje da bi ga pronašli za vas. Jeste li za to da počnemo?
Što imamo čekati, počnimo!


Idemo na kreditni upitnik!
 • Traje do 10 min.
 • Vaši podaci su 100% zaštićeni
 • Zovemo vas u roku od 24 sata

Preporuke klijenata


Saša Petar preporuka
Bez puno informacija teško je bilo donijeti odluku i zato mi je znanje djelatnika tvrtke Progreso Grupa bilo presudno važno za donošenje odluke o najpovoljnijem kreditu.prof.dr.sc. Saša Petar, Politehnika Pula
Aco Momčilović preporuka
Suradnja s Progresom je bila jako ugodna, mislim da su vrlo profesionalni i poduzetni. Rezultat je bio dobivanje najpovoljnijeg kredita (što mi je uštedjelo i značajne novce) u vrlo kratkom vremenskom roku.Aco Momčilović, Rimac automobili
Progreso preporuka
Po dolasku iz SAD-a, na naše prve upite o kreditu za rješavanje stambenog pitanja, većina se osobnih bankara samo kiselo smješkala. – znali smo da nam treba profesionalac koji nam može dočarati stanje na zamršenom hrvatskom tržištu kredita, te nam pomoći pri skupljanju dokumentacije i odabiru banke. Zahvaljujući Progresu, danas imamo stan u Zagrebu.Lovro Valčić, Bruncin
Da nisam uzeo Progreso grupu da mi “isposluje” stambeni kredit, vjerojatno bih još uvijek bio na “mrtvoj točci”, tj. najvjerojatnije bih odustao od svega i imao neriješeno stambeno pitanje.Josip Biber, Voditelj službe održavanja nerazvrstanih cesta, Komunalac d.o.o., Samobor
Poslujemo [sindikat] puno lakše i brže, te u svim bankama s kojima surađujemo nailazimo na otvorena vrata, zahvaljujući upravo Progresu i njihovom zalaganju i brizi za svoje klijente.Ivan Brtičević, Predsjednik sindikata fizioterapeuta i radnih terapeuta Hrvatske
Dolaskom u Progreso, preko preporuke od prijatelja, sam napokon naišao na nekoga tko mi je objasnio prednosti i mane pojedinih financijskih proizvoda te mi je analizom izrađena financijska konstrukcija za mene i moju obitelj.Boris Harfman, Ansambl LADO

ili s mobitela nazovite

za kredit

*300

Cijena poziva je
istovjetna pozivu prema fiksnoj mreži.

Zvjezdica tristo

…ili
kliknite za razgovor
s Progreso savjetnikom

*300

Cijena poziva je istovjetna pozivu
prema fiksnoj mreži.

Za kredit nazovi zvjezdica 300

Zašto je prije podizanja kredita razborito kontaktirati kreditnog posrednika?

Pročitajte više klikom na naslove

Kako bi pravovremeno prepoznali i predvidjeli oscilacije tržišnih prilika u Hrvatskoj te spriječili njihov eventualni negativni utjecaj na vlastite financije, građani moraju raspolagati određenim znanjima i vještinama. Potrebno znanje i vještine posjeduju kreditni savjetnici Progreso grupe.

Kreditni posrednici raspolažu ključnim informacijama koje klijentima nisu dostupne, aktivno prate ponude svih kredita na tržištu, te pronalaze najpovoljniji kredit. Osim toga, posrednici olakšavaju prikupljanje potrebne dokumentacije, ubrzavaju procjenu nekretnine i približavaju klijentima zakonske odredbe, čime pojednostavljuju i ubrzavaju realizaciju samog kredita. Kreditni posrednici predstavljaju poveznicu između banke i građana koja omogućuje puno osobnije i lakše prolaženje kroz proces podizanja kredita.

Klijent na jednom mjestu dobiva pregled uvjeta i proizvoda hrvatskih banaka, informacije o svim kreditnim linijama, izračun i provjeru kreditne sposobnosti, objedinjavanje svih kreditnih obveza, reprogram, zatvaranje već postojećih zaduženja, ovrha, dugova i blokada ukoliko postoje.

Prednost kreditnog posredovanja očituje se u tzv. čistim ili destiliranim informacijama koje, oslobođene raznih marketinških trikova, omogućuju donošenje brzog i točnog zaključka o mogućoj realizaciji kredita u nekoj od naših partnerskih banaka.

Sve veća ponuda kredita na tržištu, s jedne strane predstavlja pozitivnu promjenu, no s druge strane otežava odabir financijski neupućenom građaninu. Usporedbe kreditnih linija putem generičkih tablica na specijaliziranim internet portalima, samo su dio mozaika koji treba dovršiti.

Kad bismo kredite morali usporediti samo po kamatnoj stopi, iznosu ili recimo roku otplate, izbor bi bio kudikamo jednostavniji. Informacije koje treba komparirati dijele se u 5 skupina ako se radi o nenamjenskom kreditu; Informacije o klijentu, o kreditnoj ponudi, o tvrtki u kojoj klijent radi, o zakonskim okvirima koji su trenutno na snazi i na kraju, informacije o željama klijenta. Ako se radi o stambenom ili hipotekarnom kreditu, treba još dodati i informacije o nekretnini i eventualno prodavatelju kao šestu skupinu.

Da bi sa sigurnošću mogli ustvrditi koja je kreditna linija najbolja za klijenta u tom trenutku, ukupno treba uskladiti 21 osnovni parametar ako se radi o nenamjenskom kreditu, a ako se radi o stambenom, broj parametara seže i do 30. Zato je čest slučaj da nam klijenti dolaze s već odabranom kreditnom linijom, za koju se ispostavi da u tom trenutku nije najbolja za njih ili ju iz nekog razloga ne mogu dobiti. Drugim riječima, nažalost, gubili su vrijeme. Ne radite to kod kuće. Progresovcima je to rutina i besplatno je.

Neke kreditne linije su „za mlade“, no svaka banka dobnu granicu „mladosti“ vidi drugačije. Tu su i posebne kreditne linije za liječnike, medicinske sestre, odvjetnike ili umirovljenike. Često klijenti rade u tvrtkama koje u određenim bankama ostvaruju povoljnije uvjete, a po našim istraživanjima preko 80% zaposlenika ne zna gdje i kakve povoljnije uvjete mogu ostvariti.

Odluka građana o ugovaranju fiksne ili promjenjive kamatne stope ovisi o dinamičnim promjenama Zakona o kamatama (NRS, EURIBOR, LIBOR, ZIBOR), dok promjene valutne klauzule utječu na odabir kredita u kunama ili uz valutnu klauzulu.

Treba znati i to da za pronalaženje idealne kreditne linije treba usporediti i do 30 različitih parametara. Savjetnici Progreso grupe specijalizirani su upravo za taj posao i rade ga uspješno na zadovoljstvo svih.

Kreditno posredovanje je proces tijekom kojeg kreditnom savjetniku ispričate svoje želje, potrebe i planove, te dostavite osnovne podatke i dokumentaciju koja je potrebna za pripremu savjeta. Popunjavanje kreditnog upitnika je najbrži način za dostavu tih podataka.

Nakon potrebnih provjera i uparivanja svih podataka, kreditni savjetnik vama prezentira moguća rješenja i naravno – optimalno rješenje, uz objašnjenje i usporedbu ponuda. Taj dio procesa nazivamo kreditno savjetovanje.

Nakon zajedničkog odabira kreditne linije i dostave ostatka dokumentacije, kreditni savjetnik sve obavi umjesto vas, a vaš je jedini zadatak potpisati ugovor o kreditu kod javnog bilježnika i u odabranoj banci. Tako jednostavno.

Kreditno posredovanje bez mogućnosti sagledavanja kreditne povijesti klijenta kao temelja za kvalitetno savjetovanje o kreditnoj budućnosti, predstavlja plodno tlo za niz pogrešaka u procjeni, kako kreditne sposobnosti, tako i odabiru optimalne financijske institucije ili kreditne linije.

Rezultat je najčešće produljeno vrijeme realizacije, naknadno prikupljanje potvrda o zatvaranju postojećih zaduženja, traženje odstupanja, povećani depozit ili neki drugi dodatni instrument osiguranja, a ponekad i odbijanje kreditnog zahtjeva. Svaki od navedenih scenarija, dodatno poskupljuje proces ostvarivanja kredita. Svaki put kada klijent neuspješno traži kredit u banci ostaje trag u kreditnom izvješću, što pogoršava kreditnu sposobnost i umanjuje šansu dobivanja kredita pri idućem pokušaju.

Korištenjem usluge kreditnog posredovanja klijent povećava šansu dobivanja željenog kredita dobrim odabirom banke i dobrom pripremom dokumentacije unaprijed, na jednom mjestu. Progreso grupa je jedini kreditni posrednik u Hrvatskoj kod kojega možete kupiti kreditno izvješće na osobni zahtjev.

Kvaliteta koju kreditni posrednik garantira, kao firma, uvelike ovisi o infrastrukturi prikupljanja i distribucije svježih informacija s tržišta i kvaliteti kreditnih savjetnika, kao fizičkih osoba, koji savjetuju klijente u konkretnim slučajevima. Pod kvalitetom kreditnih savjetnika mislimo na znanje, požrtvovnost i najvažnije – iskustvo. Kreditni savjetnik Progreso grupe raspolaže s otprilike deset puta više informacija od prosječnog kreditnog savjetnika u banci, što je i razumljivo s obzirom na to da posredujemo za gotovo sve banke na hrvatskom tržištu. Osim informacija o kreditnoj ponudi i kombinatorici, Progreso kreditni savjetnik mora znati sve o instrumentima osiguranja kredita, zakonskim promjenama i štednim proizvodima.

Zajedno, naši su djelatnici savjetovali preko pet tisuća klijenata, te je ostalo vrlo malo izazova koje bi nakon skoro petnaest godina rada mogli prepoznati kao nove.

Djelatnici progreso grupe su kreditni savjetnici zaposleni na neodređeno vrijeme, što naše klijente štiti od potencijalnih špekulativnih djelatnosti uobičajenih za fizičke osobe akvizirane putem multi-level marketinga, koji građane savjetuju u samozvanim kreditnim uredima.

Ispunite upitnik za kredit

Progreso interaktivni kreditni upitnik iz udobnosti vašeg doma vas stavlja ispred nepristranog kreditnog stručnjaka koji će vam postaviti sva pitanja za potrebe detaljne analize vaše situacije. Očekujte poziv u roku od 24 sata.

Idemo na upitnik!

O PROGRESU GOVORE


© 2008 – 2015 | Progreso grupa d.o.o.
Izrada, dizajn i optimizacija:

WPUsability